Haber

Küçük kız ‘bulabilirse’ tek boynuzlu at almak için izin istedi, yetkililer izin verdi

ABD’nin Los Angeles kentinde Madeline isimli küçük bir kız, Animal Care and Control yetkililerine yazarak ‘bulabilirse’ tek boynuzlu at sahiplenmek için izin istedi. Yetkililer çarşamba günü küçük kızı gücendirmedi ve onlara bir tek boynuzlu at ve eğlenceli bir dille yazılmış oyuncak bir tek boynuzlu at edinme izni verdi.

Los Angeles Hayvan Bakım ve Kontrol yetkilileri, Çarşamba günü Madeline isimli küçük bir kızdan mektup aldıklarını belirterek, mektubun kendilerini çok mutlu ettiğini ve bunu herkesle paylaşmak istediklerini açıkladı. Yetkililer, kişisel bilgileri gizli tutulan Madeline’in mektupta, “Sevgili LA Yetkilileri, bulabilirsem arka bahçemde tek boynuzlu at beslemek için onayınızı istiyorum. Lütfen yanıt olarak bana bir mektup gönderin. Madeline.” Küçük kızın isteğini geri çevirmemek ve hayvanlara sevgi dolu bir yuva sağlamanın gerekli olduğunu düşünen gençleri cesaretlendirmek için Madeline’e olumlu yanıt verdiklerini belirtti.

Ortadaki ‘SORUMLULUK EVCİL HAYVAN SAHİBİNİ TAKDİR EDİYORUZ’, gerçekten çok nadir olduklarından, aramaya devam ederken aşağıda resmedilen tek boynuzlu atı ona vereceğiz. Departmanımıza ulaştığın için teşekkürler, Madeline. Neden olmasın – tek boynuzlu atlara izin veriyoruz!” “HAFTADA BİR KIRME YEMEM GEREKİYOR” Madeline’e tek boynuzlu at oyuncağı, evcil hayvan izni, tasmasına takması için pembe kalp şeklinde izin ve eğlenceli bir dille yazılmış bir izin mektubu gönderildi. Yönetmen imzalı mektupta tek boynuzlu ata nasıl bakılacağı konusunda şu tavsiyelerde bulunuldu: “Tek boynuzlu at güneş ışığına, ay ışınlarına ve gökkuşaklarına sistematik olarak erişmelidir. At, en sevdiği ikramlardan biri olan karpuzla haftada en az bir kez beslenmelidir. simler de atın sağlığına zarar vermeyecek, toksik olmayan ve geri dönüştürülebilir elementler olmalı… Bulabilirseniz daha önce onaylanmış tek boynuzlu at izin belgesini ekte size gönderiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu